Onze troeven

Kindvriendelijk hoevehotel aan de kust

Kindvriendelijkheid ten troef.

Onze mooiste troef is te kunnen vertellen aan de vakantiegasten dat wij nu reeds 40 jaar het Klein Noordhof uitbaten en dit met zeer veel klanten die steeds terugkomen en ook met de vele nieuwe klanten die we elk jaar mogen verwelkomen.

Veel klanten komen terug voor de lekkere maaltijden die opgediend worden "à la table d'hôtes" Gastvrouw Catherine kookt nog altijd met evenveel liefde en creativiteit.

Neem gerust een kijkje op onze facebook-pagina. Iedere avond is een festijn voor groot en klein.

Het uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood, zelfgemaakte yoghurt en confituren plus het uitgebreid buffet met o.a. kazen van de Walhoeve en nog veel meer, iedere morgen opnieuw klaargezet door gastheer Philippe. Elke avond en bijna elke morgen is het gezellig zitten bij de open haard, bij tropische temperaturen wordt de open haard uiteraard niet aangestoken :).

Eén van onze grote troeven zijn de gezellige familie- en vriendenreünies waar iedereen aan één grote tafel kan zitten met nadien de mogelijkheid om in het salon nog gezellig bijeen te zitten, te babbelen of aan de tafels in de eetzaal nog een heuse familiequiz te houden.

De charmante kamers zijn wam en gezellig en bieden een heerlijk thuisgevoel.

Wij hebben het kwaliteitslabel.