Hoevehotel kleinnoordhof nieuwpoort
Uw gezinsvakantie te Nieuwpoort, charme, rust en kindvriendelijk hoevehotel.

Vakantiehoeve- hotel Nieuwpoort

Aan het einde van een mooie dreef, ver weg van alle drukte, in een oase van rust en veiligheid  vindt u deze kindvriendelijke B&B of familiehotel . Het Klein Noordhof heeft een "hart" voor gezinnen met kinderen.
Op 5 km van zee, 10 km van Diksmuide en 10 km van Veurne is dit een ideale uitvalsbasis in combinatie van een strandvakantie en boeiende uitstappen of fietstochten  naar het hinterland via de Frontzate en de Noordzee fietsroute. Het Klein Noordhof is partner van de Grote Oorlog. 

Er is een zeer vlotte bereikbaarheid naar Plopsaland De Panne.

Ben je een dynamische senior of wil je op vakantie met kinderen of kleinkinderen, groepen, familierëunie, dan is dit de uitgelezen locatie Je voelt je hier gewoon thuis in dit charmante hotel.

De kinderen kunnen naar hartelust spelen, op de boerderij zijn er tal van spelmogelijkheden. Maak je geen zorgen, de openbare weg ligt op 400 meter van de hoeve.

 Het Klein Noordhof biedt half pension. Het ontbijt is pure verwennerij met zijn zelfgebakken brood door gastheer Philippe, eigengemaakte confituren en yoghurt.  

s'Avonds geniet je van een driegangen diner met een knipoog naar gastronomie, bereid door gastvrouw Cathérine.

Gezellig genieten kan  je op een van de terrassen of bij de open haard. 

Het hotel heeft een rolstoel vriendelijke kamer en biedt gratis parking op het domein.

De ganse familie Coveliers was bijzonder tevreden over het verblijf tijdens het weekend van 17 september. Het eten was schitterend,een zeer gezellige sfeer en aangename kamers. Iedereen,van klein(6maand) tot groot(ja toch al 84) was inde wolken. Doe zo voort, minstens nog eens 40 jaar. Proficiat